Mooi in de stadt!

Start verkoop Tonnenburg: zaterdag 17 september

Geplaatst op

ai-d vogelvlucht

Zaterdag 17 september 2016 start de verkoop van Tonnenburg. het laatste deelplan van het Bonifatiuspark. De Start Verkoop vindt plaats in Restaurant De Koperen Tuin in Leeuwarden, zie hieronder voor de locatie.

In Tonnenburg bieden we 18 royale herenhuizen aan, verdeeld over twee blokken met elk 9 woningen. De woningen zijn ontworpen in de kenmerkende jaren ’30 architectuur. Dit zie je onder andere terug in diverse details zoals de voordeuren met de mooie ronding aan de bovenkant, de bloemkozijnen en de dakoverstekken. Ook de beukenhagen rondom, gemetselde boogpoorten over de gezamenlijke achterpaden en de ligging aan een groene laan dragen bij aan deze bijzondere sfeer.

U bent van harte welkom tussen 11.00 tot 12.30 uur. De makelaar is aanwezig om uw vragen te beantwoorden en brochures te verstrekken over Tonnenburg. Verder zijn tijdens de start verkoop inschrijfformulieren af te halen. Deze kunt u na de tijd ook downloaden via deze website. Inschrijven kan t/m maandag 3 oktober om 17.00 uur door het formulier in te leveren bij Makelaardij Hoekstra.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit laatste nieuwbouw project in het Bonifatiuspark? Meldt u hier aan voor het laatste nieuws.

Zien we u ook de 17de?

Nieuw in verkoop
Schrijf je nu in!