Mooi in de stadt!

Start verkoop gemist?

Geplaatst op

Op 17 september jl. is de start verkoop van Tonnenburg, het laatste deelplan in het Sint Bonifatiuspark, officieel van start gegaan. Vele geïnteresseerden waren aanwezig bij De Koperen Tuin om de brochure en de prijslijst mee te nemen en vragen te stellen.
Heb je de start verkoop gemist? Niet getreurd, onderstaand vind je het inschrijfformulier, de prijslijst en de meerwerk opties. Neem voor onze uitgebreide brochure contact op met de makelaar.

> Download het inschrijfformulier
> Download de prijslijst
> Download de meerwerk opties

Heb je interesse in een woning? Lever uiterlijk maandag 3 oktober a.s. om 17:00 uur het inschrijfformulier in bij Makelaardij Hoekstra op kantoor of per e-mail. Vóór donderdag 6 oktober zal de toewijzing plaatsvinden. Bij de toewijzing wordt voorrang verleend aan de optanten, die zonder voorbehoud -verkoop eigen woning- willen kopen. Diegene die een optie toegewezen heeft gekregen, zal aan het eind van die week door de makelaar geïnformeerd en uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek.

Makelaardij Hoekstra
Willemskade 9
8911 AW Leeuwarden
T 058 – 233 73 33
www.makelaardijhoekstra.nl
info@makelaardijhoekstra.nl