Mooi in de stadt!

1 april: start verkoop fase 2

Geplaatst op

impressie_halfvrijstaand_WEBimpressie_herenhuizen_WEB

We hebben deze week zoveel enthousiaste reacties ontvangen dat alle woningen van Tonnenburg fase II nu al onder optie staan. Wilt u toch nog kans maken op één van deze prachtige woningen? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra dan wordt u op de reservelijst geplaatst. Dit kan door te bellen via telefoonnummer 058 – 233 73 33 of door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl. De afspraken ter invulling van deze opties worden gepland na 1 april.

Zaterdag 1 april start de verkoop van de allerlaatste woningen van Tonnenburg. Dit betreft de laatste fase in het laatste deelplan van het Bonifatiuspark. Tijdens de Open Huizen Route bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Makelaardij Hoekstra voor meer informatie.

Wonen op de allermooiste locatie van Leeuwarden

De laatste fase van Tonnenburg bestaat uit 7 sfeervolle herenhuizen en 6 halfvrijstaande villa’s. Allemaal zijn ze onlosmakelijk verbonden met de rest van het Sint Bonifatiuspark. De herenhuizen liggen aan een ventweg waar alleen fietsers en bestemmingsverkeer komen. De halfvrijstaande woningen grenzen aan de bestaande bebouwing van het Bonifatiuspark en zijn met de auto bereikbaar vanuit het park. Het hele park kenmerkt zich door veel groen, ruimte en rust. Een heerlijke woonomgeving.

interieur_halfvrijstaand_02_slider_WEB

Kom langs bij de start verkoop

U bent van harte welkom tussen 11.00 tot 15.00 uur. De makelaar is aanwezig om uw vragen te beantwoorden en brochures te verstrekken over Tonnenburg. Let op: de woningen worden in optie gegeven aan degenen die zich als eerste melden bij Makelaardij Hoekstra. Kortom: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Zien we u ook op 1 april?

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit laatste nieuwbouw project in het Bonifatiuspark? Schrijf u dan hieronder vrijblijvend in voor meer informatie.