Mooi in de stadt!

Sint Bonifatiuspark

In het Sint Bonifatiuspark vindt u al het goede van de stad én de rust van de natuur. De nieuwe wijk is opgedeeld in verschillende deelgebieden met in totaal zo’n 225 woningen, variërend van Parkvilla’s, Terpwoningen, Laanwoningen, Parkwoningen en Oude Meervilla’s tot Hofwoningen. Allemaal royaal, luxe en passend bij de bestaande omgeving. Het merendeel van het Sint Bonifatiuspark is inmiddels afgerond: de bewoners genieten al volop van hun nieuwe woonomgeving.

De stijlvolle architectuur van deze fraaie, nieuwe woonwijk geeft een onmiskenbare knipoog naar de jaren ‘30. En juist dat geeft het Sint Bonifatiuspark die bijzondere allure. Want hoewel u hier volop profiteert van moderne bouwmethoden en hoogwaardige materialen, past de uitstraling perfect bij de monumentale woningen in de naaste omgeving.

Volgens velen is het Sint Bonifatiuspark het mooiste stukje van Leeuwarden. En terecht, want het is een fraaie plek met historie. Ooit stond hier het Sint Bonifatius Hospitaal, in de volksmond ook wel bekend als ‘Bonnehos’. Nu is deze unieke locatie een gevarieerd woongebied. Nieuw, maar met behoud van de statige, parkachtige sfeer die hier al zo lang heerst.

> Bekijk de woningen