Mooi in de stadt!

Fase 2: 6 halfvrijstaande villa’s

Alle woningen zijn uitverkocht

De laatste fase van Tonnenburg bestaat uit 7 sfeervolle herenhuizen en 6 halfvrijstaande villa’s. Allemaal zijn ze onlosmakelijk verbonden met de rest van het Sint Bonifatiuspark. De herenhuizen liggen aan een ventweg waar alleen fietsers en bestemmingsverkeer komen. De halfvrijstaande villa’s grenzen aan de bestaande bebouwing van het Bonifatiuspark en zijn met de auto bereikbaar vanuit het park. Het hele park kenmerkt zich door veel groen, ruimte en rust. Een heerlijke woonomgeving.

De 6 halfvrijstaande villa’s liggen fraai, op ruime kavels aan de rand van het plangebied. Ze hebben dezelfde hoogwaardig afwerking en statige uitstraling als de andere woningen. De ruime dak-overstekken, gedetailleerde kozijnen en de fraaie details in het metselwerk, zorgen voor die echte jaren 30 touch.

Standaard zijn de villa’s voorzien van een dakkapel en worden ze zeer luxe en compleet opgeleverd. Wilt u nog meer, dan zijn er volop opties en uitbreidingsmogelijkheden zoals openslaande tuindeuren, geïsoleerde garage of een uitbouw aan de achterzijde. Deze woningen zijn bereikbaar via het Bonifatiuspark, dit zorgt voor een rustige aanrijroute.

Uitverkocht!