Mooi in de stadt!

Fase 2: 7 sfeervolle herenhuizen

Alle woningen zijn uitverkocht

De laatste fase van Tonnenburg bestaat uit 7 sfeervolle herenhuizen en 6 halfvrijstaande villa’s. Allemaal zijn ze onlosmakelijk verbonden met de rest van het Sint Bonifatiuspark. De herenhuizen liggen aan een ventweg waar alleen fietsers en bestemmingsverkeer komen. De halfvrijstaande woningen grenzen aan de bestaande bebouwing van het Bonifatiuspark en zijn met de auto bereikbaar vanuit het park. Het hele park kenmerkt zich door veel groen, ruimte en rust. Een heerlijke woonomgeving.

De 6 sfeervolle herenhuizen hebben een praktische indeling en een nostalgische uitstraling. De afwerking is hoogwaardig en de architectuur is stijlvol klassiek met bijzondere details. Kijk maar eens naar de fraaie bloemkozijnen, de afgeronde voordeur en het gedetailleerde metselwerk rond de kozijnen. Deze 6 herenhuizen hebben een heerlijke tuin op het zuiden.

Meer dan compleet

De woningen worden meer dan compleet opgeleverd. Bij de herenhuizen (bouwnummers 19 t/m 24) heeft u een voetpad naar de voordeur dat schuin omhoog loopt, en een trappetje naar uw parkeerplaats. De woningen liggen namelijk iets hoger waardoor u vrij uitzicht heeft. Ook krijgt u bij deze woningen direct al een keurig aangelegde voortuin met beukenhaagjes, gras en bestrating.

Plattegronden Herenhuis

Plattegronden Extra Breed Herenhuis

Uitverkocht!